Hoppa till innehåll

Fillers Sunne

En rad olika behandlingar med fillers i Sunne

Det blir allt vanligare att göra fillers läppar eller på andra ställen i ansiktet där du vill ha mer volym. Vi erbjuder proffsiga behandlingar med ett naturligt och vackert resultat. Hos oss är du i trygga händer.

Om du går i tankar om att göra fillers i Sunne står vi redo att hjälpa dig. Vi börjar alltid med en kostnadsfri konsultation där du får berätta om vad du har tänkt. Sedan går vi vidare med själva injektionen. Normalt kan det göras direkt.

Du kan till exempel göra fillers under ögonen för att ta bort mörka ringar, vilket ger ett mycket piggare intryck.

Attractive woman at dayspa for skin treatment

Boka en kostnadsfri konsultation

Fillers Sunne med hyaluronsyra

Det finns många anledningar till varför man vill göra fillers. Det kan vara för att ta bort mörka ringar under ögonen, fylla ut sina kindben eller sina läppar. Oavsett din anledning är vi redo att hjälpa dig. Vi använder oss endast av hyaluronsyra som inte är testad på djur. Du kan alltså göra din behandling med gott samvete. Hör av dig till oss redan idag!

Kvinna som håller laptop

Enbart specialutbildade sköterskor

För oss är det viktigt att du alltid får samma fullgoda resultat oavsett vilken av våra sköterskor du träffar. Därför arbetar vi bara med specialutbildade sköterskor som är experter på just fillers. De ser direkt vad du behöver och anpassar behandlingen efter dina önskemål.

Mångårig erfarenhet av fillers

Middle-aged woman lying on the stretcher in an aesthetic clinic
Skin and face treatment at massage spa resort
Skincare Treatment

Vi har under åren som aktiva gjort fillers på kvinnor i alla åldrar. Hos oss får du en exklusiv och snabb behandling utöver det vanliga.

Du berättar för oss hur du vill ha det och vi gör vårt bästa för att du ska få precis det resultat du önskar.

Vi har under vår verksamma tid förbättrat och föryngrat utseendet hos många kvinnor. Vi har även kunder som kommer till oss flera gånger per år för påfyllning och en trevlig stund på salongen. Vi ser exakt vad du behöver och levererar enligt plan.

Hos oss kan du boka fillers i Sunne och få en tid med kort varsel. Vi har kunder från hela länet och hjälper självklart även dig som söker en klinik för fillers i Karlstad, Arvika eller Hagfors.

Så tycker kunderna

Omdömen om behandlingar med filler i Sunne

Jag har alltid haft väldigt tunna läppar och kände att jag ville göra något åt det. När jag läste om fillers kändes det självklart. Salongen var otroligt duktig och jag är så nöjd.
Olga T.
Fillers under ögonen
De senaste åren har jag haft mörka ringar under ögonen och ser konstant trött ut. Med hjälp av fillers i Sunne kunde jag få ett piggare och fräschare utseende. Nu känner jag mig 10 år yngre!
Vilma H.
Fillers Karlstad
Jag har länge gått och funderat på fillers i kinderna men aldrig riktigt vågat. Sköterskan på Sunne-kliniken förklarade allt på ett enkelt sätt och fick mig att känna mig så trygg.
Lisa N.
Fillers kinder

Fillers i Sunne med certifierade sköterskor

Välutbildad och kompetent personal

Vi driver en skönhetssalong med allt från massage Sunne till botox- och fillersbehandlingar. Kom in till oss för en skön och avkopplande stund!

Alla våra sköterskor är välutbildade och kan se till dina personliga förutsättningar gällande fillers. Du är alltid i trygga händer.

Vi ser till att använda oss av skonsamma medel som inte är testade på djur när vi gör fillers Sunne. Dessutom är vi noga med att följa med i trender och åker gärna på vidareutbildningar när tillfälle ges. Vi brinner för vårt yrke med andra ord. Varmt välkommen till oss!

Den här webbsidan använder kakor för att du ska få en bra användarupplevelse