Thaimassage Sunne

Professionell thaimassage i Sunne

Här på Massage Sunne kan du ta del av härlig thaimassage i fräscha lokaler. Vårt thaimassage pris är mycket fördelaktigt och du får givetvis information om priset innan du gör din bokning. Våra medarbetare har lång erfarenhet och är väldigt serviceinriktade.

Vi erbjuder både klassisk massage och thaimassage i Sunne och vi skräddarsyr behandlingen utifrån dina behov. Oavsett om du har smärtor och värk eller om du bara vill ha avkoppling kan vi stå till din tjänst. Våra kunder rosar oss för vårt bemötande såväl som för våra tjänster.
Om du önskar bra thaimassage kan du kontakta oss så ger vi dig information om behandlingen samt bokar in en tid till dig så snart som möjligt.
Handdukar och tillbehör för thaimassage

Skriv till oss för prisuppgift

Vi erbjuder bäst thaimassage Sunne

Givetvis vill du ha den bästa thaimassagen och det får du här på Massage Sunne. Du kan också kombinera ditt besök för thaimassage med ett besök i vårt spa. Dessutom kan du utnyttja friskvårdsbidraget för våra tjänster. Kontakta oss via formuläret eller via telefon för att få mer information om vad vi har att erbjuda samt prisuppgift för de olika behandlingar vi har att erbjuda.  * Vi delar inte din information.
  Kvinna som håller laptop

  100 % nöjdhetsgaranti

  Då vi stoltserar med nöjda kunder är vi så pass säkra på att vi sköter vårt arbete bra att vi erbjuder 100 % nöjdhetsgaranti. Hos oss har kunden alltid rätt och vi uppmuntrar dig att kontakta oss om du upplever att din behandling inte fungerat.

  Thaimassage i avslappnande och fräsch miljö

  Par får massage
  Kvinnlig massör vid man på brits
  Rygg masseras med bambupinne
  Vi lägger stor vikt vid miljön där vi arbetar och vårt fokus är att erbjuda våra kunder en avslappnande och fräsch omgivning. Du är själv delaktig i din behandling och hur just din thaimassage ska se ut. Var därför alltid öppen med dina önskemål. All vår personal har lång erfarenhet och därmed god kompetens att utföra thaimassage på ett korrekt och säkert sätt. Efter behandlingen kommer du att känna dig avslappnad och smärtfri. Du kan välja mellan helkropps- och delkroppsmassage utifrån dina behov och önskemål – ingenting är omöjligt. Vi är stolta över att erbjuda miljövänlig thaimassage i Sunne och över vårt hållbara arbete.

  Våra kunder tycker till om vår verksamhet

  Ta del av våra fantastiska omdömen om thaimassage

  Jag anlitade massage Sunne för thaimassage av hela kroppen. Wow vilken känsla och vilken service de erbjöd! Kände mig mycket väl omhändertagen och min kropp mår så mycket bättre nu. Ska snart boka in en ny tid.
  massage sunne omdöme
  Viktor Jansson
  Thaimassage helkropp
  Jag hade hört så gott om thaimassage och fick tips av min väninna om Massage Sunne. Har krämpor i kroppen men efter massagen har jag mindre ont. Nästa gång ska jag prova klassisk massage!
  massage sunne omdöme
  Märta Persson
  Thaimassage
  Alltså wow vad skönt och avslappnande det var med thaimassage! Vi blev masserade i samma rum av mycket kompetent personal som gav oss en upplevelse utöver det vanliga. Thaimassage gör verkligen susen för ömma leder.
  massage sunne omdöme
  Johannes och Sofia
  Thaimassage för par

  Thaimassage i Sunne av utbildade och certifierade massörer

  Behöriga och kompetenta

  Hos oss på Massage Sunne kan du alltid känna dig trygg då all vår personal har den kompetens och behörighet som krävs för att kunna utföra säker massage. Alla våra massörer är utbildade och certifierade inom de behandlingar de utför vilket resulterar i bra resultat oavsett om du väljer thaimassage, klassisk massage eller någon av våra spabehandlingar. Om du önskar få högkvalitativ thaimassage Sunne bör du välja oss. Vi erbjuder thaimassage i rena och fräscha lokaler där vi även har ett fullständigt spa. Du kan anlita oss för klassisk massage och även för friskvård. Alla våra behandlingar är mycket prisvärda och utförs av trevliga medarbetare med dig i fokus.