Friskvård Sunne

Friskvård i Sunne av erfarna massörer

Välkommen till en erfaren massagefirma i Sunne. Du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag för våra tjänster. Men vad är friskvård egentligen? Friskvård finns till för att hjälpa dig att undvika sjukdomar och må bättre. En arbetsgivare kan göra avdrag för hälsoinsatser för sina anställda.
Vi erbjuder flera olika behandlingar som går inom friskvård i Sunne och det är alltid professionella, utbildade medarbetare som utför behandlingen. Vårt stora kundfokus innebär att du alltid får den bästa upplevelsen och vi skräddarsyr din behandling utifrån dina önskemål och behov.
Vi erbjuder billig friskvård till personer från hela landet. Kontrollera med din chef vad som gäller för friskvård på just din arbetsplats.
Kruka med grön växt samt massageskylt

Kontakta oss för kostnadsfri prisuppgift

Vi är stolta över vårt arbete med friskvård Sunne

Att använda ditt friskvårdsbidrag till massage eller avslappnande spabehandlingar är ett sätt för dig att ta hand om dig själv och din hälsa. Friskvård handlar just om att anställda ska må bättre vilket i sin tur minskar antalet sjukdagar. Om du kan få massage som friskvård från din arbetsplats kan du gärna kontakta oss för att få prisuppgift och information om våra olika behandlingar.  * Vi delar inte din information.
  Kvinna som håller laptop

  100 % nöjdhetsgaranti

  Vi är så säkra på att vi sköter vårt arbete väl att vi erbjuder 100 % nöjdhetsgaranti. Om du upplever att någon av våra behandlingar inte fungerar kan du kontakta oss så löser vi det tillsammans. Hos oss är det alltid kunden som har rätt.

  Vi erbjuder prisvärda och högkvalitativa massage- och spabehandlingar

  Kvinna med hatt i bubbelpool
  Man får massage
  Händer ger fotmassage
  Sedan starten har vi försett kunderna med prisvärda och högkvalitativa spa- och massagebehandlingar. Många företag rekommenderar oss till sina anställda för friskvård tack vare de goda resultaten vi uppvisat. Hos oss får du själv vara delaktig i din behandling och välja vilken typ av massage du vill få.Vår långa erfarenhet gör att du som kund kan känna dig trygg med att du är i säkra händer. Massagen kommer göra dig avslappnad och smärtfri och våra lokaler är rena och fräscha. Vi försöker alltid erbjuda en tid för friskvård så snart vi kan. Vårt arbete med friskvård i Sunne är alltid miljövänligt och sker ur ett hållbart perspektiv.

  Vad tycker våra kunder?

  Vi är stolta över tidigare kunders omdömen om våra plattsättare

  Jag hade problem med ont i axlar och nacke och fick då tipset av arbetsgivaren att få massage som friskvård. På Massage Sunne lyssnade de på mina behov och redan efter första massagen minskade mina smärtor. Flera tummar upp!
  massage sunne omdöme
  Hassan Khalil
  Massage som friskvård
  Jag utnyttjade min friskvård från jobbet till att få thaimassage hos Massage Sunne och det gjorde under för mina spända muskler. Nu kan jag enkelt lyfta kartonger och paketera varor igen.
  massage sunne omdöme
  Aina Persson
  Thaimassage som friskvård
  Fick tips om att spabesök ingår i mitt friskvårdsavtal och besökte därför Massage Sunne för lite värmande spabad. Personalen var mycket trevlig och tillmötesgående och lokalerna var välstädade. Kommer att besöka dem igen!
  massage sunne omdöme
  Sven-Göran Bertilsson
  Spabad

  Kompetent och utbildad personal som utför friskvård i Sunne

  Behöriga och certifierade

  Massage Sunne är väl medvetna om vad som ingår och vad som inte ingår i friskvård och vi är givetvis behöriga att utföra alla tjänster vi erbjuder. Vi har de certifikat och tillstånd som krävs för att kunna erbjuda massage, thaimassage och spabehandlingar. Våra kunder ger oss goda omdömen för både vårt arbete och vårt bemötande.Om du vill ha högkvalitativ friskvård Sunne är vi ett bra alternativ. Vår massagestudio ligger i fräscha lokaler där du kan känna dig fullständigt avslappnad och trygg. Vår personal är utbildad inom massage och insatta i hur viktigt bra friskvård är. Hos oss får du en väl utförd massagebehandling till ett bra pris.