Tjänster Massage Sunne

Allt inom massage och friskvård

Kvinna får massage

Friskvård

Om du har ett företag som erbjuder friskvård till dina anställda kan vi stå till er tjänst. Vi är specialister på området och kan erbjuda allt från klassisk massage och thaimassage till kropps- och ansiktsbehandlingar för ett bättre välmående.

Läs mer om friskvård.

Asiatisk kvinna i badrock tittar på sin smartphone

Spa

Spabehandlingar och spabad i en avkopplande miljö. I vårt spa kan du bada, få massage, ansiktsbehandlingar och andra typer av spabehandlingar av kompetent och certifierad personal.

Läs mer om spa i Sunne.

 

Kvinnlig massör masserar kvinnas rygg

Thaimassage

Våra massörer har lång erfarenhet av att utföra thaimassage som gör under för både kropp och själ. Du beskriver dina behov och våra massörer skräddarsyr sedan din massagebehandling utifrån det. Bli kvitt smärta och värk med vår hjälp.

Läs mer om thaimassage i Sunne.

Prisvärda tjänster

Fyll i era uppgifter så återkommer vi.  * Vi delar inte din information.
  Kvinna som håller laptop

  Anna Andersson
  Kundansvarig

  Så säger kunderna om våra tjänster

  Omdömen från tidigare kunder

  Efter att ha jobbat inom lokalvård i 40 år är kroppen öm och trött så jag valde att få massage som friskvård från min arbetsgivare. Det var som magi för min ömma kropp och jag besöker nu Massage Sunne regelbundet.
  massage sunne omdöme
  Berit Nilsson
  Friskvård
  Jag kände mig trött och sliten och min hud hade tagit stryk av sena nätters pluggande så jag bokade en tid för ansiktsbehandling hos Massage Sunne. Nu är min hy fräsch och har fått sin lyster tillbaka.
  massage sunne omdöme
  Jasmin Ahmed
  Ansiktsbehandling
  Har hört mycket gott om thaimassage och ville därför prova det och jag säger bara wow. Vilken känsla. Bemötandet och servicen på Massage Sunne var över all förväntan och jag kommer garanterat besöka dem igen.
  massage sunne omdöme
  Gert Ingvar Bertilsson
  Thaimassage

  Ett fullt försäkrat företag med F-skattesedel

  Vi har de försäkringar, certifikat och utbildningar som krävs.