Kostnad massage och spabehandling

Vi erbjuder högkvalitativ massage, thaimassage, friskvård och spa-behandlingar till bra pris.

Kontakta oss för att skräddarsy just ditt besök hos oss.

Fyll i era uppgifter så återkommer vi!  * Vi delar inte din information.
  Innan du bokar en tid hos oss på Massage Sunne erbjuder vi en kostnadsfri och detaljerad offert från massör där vi beskriver priset för just de tjänster du önskar erhålla från oss. Tack vare det överenskomna priset slipper du oväntade avgifter.
  Kvinna som håller laptop

  Det går inte att ange ett fast pris för friskvård i Sunne då det varierar beroende på dina behov. Du får ett friskvårdsbidrag av din arbetsgivare som du sedan kan använda hos oss. Eftersom det inte handlar om hushållsnära tjänster kan du inte få RUT-avdrag för ett besök hos oss. Du får alltid en exakt prisuppgift innan behandling.

  När du kontaktar oss för information och prisuppgift är det givetvis inte bindande på något sätt. Efter en bokning har du också rätt att avboka inom den tidsram som anges vid din bokning. För att snabbt komma i kontakt med oss kan du skriva via formuläret här på sidan eller ringa till oss.

  Kvinna får ryggmassage

  Exakt prisuppgift på din behandling

  Vi svarar inom 24 timmar

  Leende kvinna efter massage
  rygg med massagepinne
  Kvinna i badrock väntar på massage

  Vad säger kunderna om Massage Sunne?

  Omdöme om bemötande och kostnad för massage i Sunne

  Bemötandet på Massage Sunne var över förväntan. Jag kände mig så väl omhändertagen. Dessutom har företaget ett väldigt fördelaktigt pris i jämförelse med likvärdiga företag - tro mig jag jämförde flera olika!
  massage sunne omdöme
  Maria Andersson
  Härlig thaimassage
  Att få massage kan vara dyrt och därför blev jag positivt överraskad när jag fick ta emot prisuppgiften från Massage Sunne. Du får en riktigt bra behandling till ett fantastiskt pris.
  massage sunne omdöme
  Gustaf Lagerblad
  Klassisk massage
  Jag bokade in mig för en halvdag på Massage Sunnes spa och fick ett mycket bra prisförslag. Jag badade i bubbelpoolen och fick sedan peeling i ansiktet.
  massage sunne omdöme
  Bert Karlsson
  Spa behandling

  Gratis prisuppgift

  Vi erbjuder prisvärd massage, friskvård och spabehandling i Sunne

  Vi erbjuder högkvalitativ massage och spabehandling av kompetent och certifierad personal. När du kontaktar oss med dina behov skräddarsyr vi din behandling. Hos oss får du en mycket fördelaktig kostnad för massage i Sunne och kan därmed må bättre utan att din budget blir lidande. Kontakta oss redan idag för att planera ditt besök hos oss.