Botox Sunne

Behandlingar med botox i Sunne

Behandlingar med botox i Sunne

Fler och fler väljer idag att göra en behandling med botox för att släta ut huden. På vår skönhetssalong erbjuder vi bland annat botox i pannan och anpassar behandlingarna efter varje enskild kund. Hos oss är du alltid i goda händer.

När du vill göra en behandling med botox i Sunne är vi det självklara valet. Du får först komma på en kostnadsfri konsultation där vi pratar om dina förutsättningar och hur du vill ha det. Sedan väljer du om du vill gå vidare eller inte.

Vi kan göra ett ögonbrynslyft med botox vilket gör att du får ett piggare och fräschare utseende. Vi vÄnder oss inte enbart till kunder i Sunne utan hjälper även dig som vill ha en behadling med Botox i Karlstad, Arvika eller Örebro.

Boka en fri konsultation

Certifierad personal med lång erfarenhet

Alla våra läkare är självfallet certifierade och utbildade inom sitt område för att kunna ge dig bästa möjliga behandling och rådgivning.

Tre av våra ledord är noggrannhet, precision och fingertoppskänsla och det är något som genomsyrar hela salongen i stort.

Många kan tycka att det är lite läskigt att spruta in botox första gången. Våra lugna och erfarna sjuksköterskor guidar dig genom hela ingreppet och ser till att du känner dig trygg.

Du kan när som helst kontakta oss om du har frågor.

När du vill göra botox i Sunne kan vi snabbt ordna en tid på salongen.

Omdömen om behandlingar med botox i Sunne

Så tycker våra kunder

Jag har sedan en tid tillbaka fått djupa rynkor i pannan som jag inte är nöjd med. Tack vare behandlingen med botox ser jag mycket piggare ut. Sköterskorna gjorde ett toppenjobb från början till slut.

Annika F.
Botox, Karlstad

Jag ville bli av med några väl synliga rynkor och bestämde mig för att testa botox. Jag var väldigt nervös på förhand men fick ett fantastiskt mottagande. Sköterskan var så gullig och pratade mig igenom allt.

Karin L.
Botox under ögonen

Jag har under de senaste åren sett väldigt trött ut på grund av att mina ögonbryn har sjunkit ner. Det ville jag råda bot på och bestämde mig för att göra botox. Salongen i Sunne är proffsig rakt igenom och jag kommer gå hit igen

Tova N.
Ögonbrynslyft, Sunne
Botox i Sunne med certifierad personal

Kunniga och välutbildade medarbetare

Oavsett om du kommer in till oss för en massage Sunne eller vill göra en botoxbehandling får du bästa service från våra välutbildade medarbetare.

Vi genomgår även vidareutbildningar med jämna mellanrum så vi ska kunna hålla oss uppdaterade på det senaste inom skönhetsbranschen gällande behandlingar.

När du vill göra botox Sunne blir du väl omhändertagen av en av våra sjuksköterskor. Denne går igenom dina förutsättningar och önskemål och ser hur vi bäst går vidare. Innan varje behandling får du även fylla i en hälsodeklaration som en av våra läkare ska ta ställning till. Det är för din trygghet.

Begär Prisuppgift