Friskvård Sunne

Friskvård i Sunne av erfarna massörer

Friskvård i Sunne av erfarna massörer

Välkommen till en erfaren massagefirma i Sunne. Du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag för våra tjänster. Men vad är friskvård egentligen? Friskvård finns till för att hjälpa dig att undvika sjukdomar och må bättre. En arbetsgivare kan göra avdrag för hälsoinsatser för sina anställda.

Vi erbjuder flera olika behandlingar som går inom friskvård i Sunne och det är alltid professionella, utbildade medarbetare som utför behandlingen. Vårt stora kundfokus innebär att du alltid får den bästa upplevelsen och vi skräddarsyr din behandling utifrån dina önskemål och behov.

Vi erbjuder billig friskvård till personer från hela landet. Kontrollera med din chef vad som gäller för friskvård på just din arbetsplats.

Pris Frisvård

Vi erbjuder prisvärda och högkvalitativa massage- och spabehandlingar

Sedan starten har vi försett kunderna med prisvärda och högkvalitativa spa- och massagebehandlingar. Många företag rekommenderar oss till sina anställda för friskvård tack vare de goda resultaten vi uppvisat. Hos oss får du själv vara delaktig i din behandling och välja vilken typ av massage du vill få.Vår långa erfarenhet gör att du som kund kan känna dig trygg med att du är i säkra händer. Massagen kommer göra dig avslappnad och smärtfri och våra lokaler är rena och fräscha. Vi försöker alltid erbjuda en tid för friskvård så snart vi kan. Vårt arbete med friskvård i Sunne är alltid miljövänligt och sker ur ett hållbart perspektiv.

Vi är stolta över tidigare kunders omdömen om vår frisvård i Sunne

Vad tycker våra kunder?

Jag hade problem med ont i axlar och nacke och fick då tipset av arbetsgivaren att få massage som friskvård. På Massage Sunne lyssnade de på mina behov och redan efter första massagen minskade mina smärtor. Flera tummar upp!

Hassan Khalil
Massage som friskvård

Jag utnyttjade min friskvård från jobbet till att få thaimassage hos Massage Sunne och det gjorde under för mina spända muskler. Nu kan jag enkelt lyfta kartonger och paketera varor igen.

Aina Persson
Thaimassage som friskvård

Fick tips om att spabesök ingår i mitt friskvårdsavtal och besökte därför Massage Sunne för lite värmande spabad. Personalen var mycket trevlig och tillmötesgående och lokalerna var välstädade. Kommer att besöka dem igen!

Sven-Göran Bertilsson
Spabad
Behöriga och certifierade

Kompetent och utbildad personal som utför friskvård i Sunne

Massage Sunne är väl medvetna om vad som ingår och vad som inte ingår i friskvård och vi är givetvis behöriga att utföra alla tjänster vi erbjuder. Vi har de certifikat och tillstånd som krävs för att kunna erbjuda massage, thaimassage och spabehandlingar. Våra kunder ger oss goda omdömen för både vårt arbete och vårt bemötande.Om du vill ha högkvalitativ friskvård Sunne är vi ett bra alternativ. Vår massagestudio ligger i fräscha lokaler där du kan känna dig fullständigt avslappnad och trygg. Vår personal är utbildad inom massage och insatta i hur viktigt bra friskvård är. Hos oss får du en väl utförd massagebehandling till ett bra pris.

Begär Prisuppgift