Om oss

Anlita en kompetent massör i Sunne

Vi är ett företag som erbjuder massage i Sunne. Vårt anseende är gott och vi har många nöjda kunder vilket vi är stolta över. När du vill ha avslappnande massage eller thaimassage kan du med fördel kontakta oss.

Utöver massage erbjuder vi också spa i Sunne med flertalet behandlingar tillgängliga. Vår erfarenhet är lång och kompetensen är hög för att du ska känna dig trygg när du besöker oss. Vi skräddarsyr alltid ditt besök utifrån dina behov. Du kan också anlita oss för friskvård från din arbetsgivare. Alla våra behandlingar har konkurrenskraftiga priser och du blir alltid väl omhändertagen av oss.

Kontakta oss för prisuppgift och information

Vi skräddarsyr din behandling utifrån dina önskemål

Kontakta oss för att lära dig mer om våra behandlingar och för att skräddarsy ditt besök hos oss.  * Vi delar inte din information.

  Berätta för oss om dina behov!

  Kvinna som håller laptop

  Anna Andersson
  Kundansvarig

  Massör ler mot kameran

  Kompetent och certifierad personal

  Utöver massage i Sunne erbjuder vi även friskvård, thaimassage och spabehandlingar. Vår personal är certifierad för att utföra de behandlingar vi tillhandahåller och de har även lång erfarenhet av sitt arbete. Våra medarbetare är både kompetenta och trevliga för att du ska få en bra upplevelse på alla plan oavsett om du besöker oss för spa eller massage. Givetvis har vi alla de tillstånd som krävs för att bedriva verksamheten på ett tryggt och korrekt sätt. Du möter oss alltid i fräscha och välstädade lokaler.

  Få flera behandlingar av samma massör

  jacuzzi
  Man får magmassage
  Massageolja i flaska och vit blomma
  När du anlitar oss för thaimassage eller klassisk massage ser vi till att du alltid får samma massör vid upprepade behandlingar. Det är en trygghet att träffa samma person varje gång och denne lär också känna din kropp och dina behov efterhand. Även vid våra spabehandlingar kan du efterfråga samma behandlare vid återbesök. Vi är ett väldigt serviceinriktat företag som alltid fokuserar på kundens bästa för att du ska få den lösning som passar dig bäst.

  Certifierad och diplomerad massör i Sunne

  Vi innehar följande certifieringar och samarbeten