Thaimassage Sunne

Professionell thaimassage i Sunne

Professionell thaimassage i Sunne

Här på Massage Sunne kan du ta del av härlig thaimassage i fräscha lokaler. Vårt thaimassage pris är mycket fördelaktigt och du får givetvis information om priset innan du gör din bokning. Våra medarbetare har lång erfarenhet och är väldigt serviceinriktade.

Vi erbjuder både klassisk massage och thaimassage i Sunne och vi skräddarsyr behandlingen utifrån dina behov. Oavsett om du har smärtor och värk eller om du bara vill ha avkoppling kan vi stå till din tjänst. Våra kunder rosar oss för vårt bemötande såväl som för våra tjänster.

Om du önskar bra thaimassage kan du kontakta oss så ger vi dig information om behandlingen samt bokar in en tid till dig så snart som möjligt.

PRIS THAIMASSAGE

Thaimassage i avslappnande och fräsch miljö

Alla människor har olika förutsättningar när det kommer till botox. Därför kommer vi fram till en skräddarsydd lösning för just dig.

Du berättar för oss vad du vill ha gjort och vilket resultat du är ute efter och vi levererar.

Botox passar inte alla och det är därför vi alltid börjar med en första konsultation innan vi gör själva ingreppet. Där ser vi också hur mycket botox du behöver och berättar mer om injektionen som helhet. Du ser resultat redan efter några dagar.

När du vill göra botox i Borås vill vi alltid vara det självklara valet oavsett hur ofta du besöker oss.

Ta del av våra fantastiska omdömen om thaimassage

Våra kunder tycker till om vår verksamhet

Jag anlitade massage Sunne för thaimassage av hela kroppen. Wow vilken känsla och vilken service de erbjöd! Kände mig mycket väl omhändertagen och min kropp mår så mycket bättre nu. Ska snart boka in en ny tid.

Viktor Jansson
Thaimassage helkropp

Jag hade hört så gott om thaimassage och fick tips av min väninna om Massage Sunne. Har krämpor i kroppen men efter massagen har jag mindre ont. Nästa gång ska jag prova klassisk massage!

Märta Persson
Thaimassage

Alltså wow vad skönt och avslappnande det var med thaimassage! Vi blev masserade i samma rum av mycket kompetent personal som gav oss en upplevelse utöver det vanliga. Thaimassage gör verkligen susen för ömma leder.

Johannes och Sofia
Thaimassage för par
Behöriga och kompetenta

Thaimassage i Sunne av utbildade och certifierade massörer

Hos oss på Massage Sunne kan du alltid känna dig trygg då all vår personal har den kompetens och behörighet som krävs för att kunna utföra säker massage. Alla våra massörer är utbildade och certifierade inom de behandlingar de utför vilket resulterar i bra resultat oavsett om du väljer thaimassage, klassisk massage eller någon av våra spabehandlingar. Om du önskar få högkvalitativ thaimassage Sunne bör du välja oss. Vi erbjuder thaimassage i rena och fräscha lokaler där vi även har ett fullständigt spa. Du kan anlita oss för klassisk massage och även för friskvård. Alla våra behandlingar är mycket prisvärda och utförs av trevliga medarbetare med dig i fokus.

Begär Prisuppgift