SPA Sunne

Fräscht och avslappnande spa i Sunne

Fräscht och avslappnande spa i Sunne

Välkommen till oss när du vill njuta av ett spa i världsklass. Vi är ett Sunne spa hotell som erbjuder massage, ansiktsbehandlingar och spabad. Att besöka ett spa är mycket avkopplande och du väljer själv om du vill ta del av en behandling eller bada.

På vårt spa i Sunne välkomnar vi gäster från hela världen – så du kan komma som boende i Sunne, Karlstad, Hagfors eller platser längre bort som Malmö eller Göteborg. Vi är ett kundfokuserat företag som är lyhörda för dina önskemål och som skräddarsyr ditt besök utifrån det.

Med jämna mellanrum kan du också hitta fördelaktiga Sunne spa erbjudande så att du kan besöka oss till rabatterat pris.

OFFERT SPA

Professionella behandlingar i en avkopplande miljö

Vår erfarenhet av spa och massage är flerårig och alla våra anställda har utbildning och kompetens att utföra behandlingarna som erbjuds på ett säkert sätt. Vi låter dig vara delaktig under behandlingen och du väljer själv vilka spabehandlingar du önskar ta del av. Du kan känna dig trygg som kund hos oss då vi är väl medvetna om vad som krävs för att bedriva massage- och spaverksamhet. Vi ser alltid till att du som kund känner dig bekväm och uppnår det du önskar vid ditt besök hos oss. Vårt Spa i Sunne är rent och fräscht och vi arbetar alltid med ett miljöfokus.

Våra underbara kunders omdömen om spa behandlingar och spabad

Kunderna tycker till om vårt spa

Efter att ha slitit på jobbet hela hösten tyckte min man att jag förtjänade ett besök på spa. Han bokade in mig på en ansiktsbehandling med peeling och djuprengöring och det gjorde verkligen under för min hud. Personalen på Massage Sunne är mycket professionella och kompetenta.

Jenny Jönsson
Ansiktsbehandling

Jag passade på att besöka detta spa när jag var på genomresa på väg söderut. Det var skönt att få slappna av i bubbelpoolen och sedan få en välgörande massage innan jag satte mig i bilen igen. De får fem av fem för fräscha lokaler och trevlig personal.

Johannes Persson
Spabad och massage

Som nykära ville vi göra någonting speciellt tillsammans och vi valde därför att få parmassage på detta spa. De har en helt underbar atmosfär som är riktigt välkomnande. Massagen var helt fantastisk!

Malin och Jimmy
Parmassage
Behöriga och professionella

Spa i Sunne med utbildad och certifierad personal

Massage Sunne kan du lita på att du erhåller behandlingar av toppklass. Vi har de utbildningar och behörigheter som krävs för att bedriva spaverksamhet. Givetvis har vi de certifikat och tillstånd som krävs för att få erbjuda spabehandlingar och våra olika massage-former. All vår personal är mycket serviceinriktad och har lång arbetserfarenhet. Vårt Spa Sunne är rent, fräscht och miljövänligt och vi arbetar alltid utifrån ett hållbart perspektiv. Du som kund är vår högsta prioritet och vi är lyhörda för dina behov och önskemål. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg från början till slut när du besöker oss.

Begär Prisuppgift